Ви є тут

I Всеукраїнський Форум Інновацій ІТ-студентів

Одеса, 20 березня 2015 р.
В сучасному і стрімкому інформаційному світі підтримка креативного підходу до вирішення завдань, генерація інноваційних ідей, розвиток інновацій студентів стає стратегічно важливо завданням для кожної держави.
Місією I Всеукраїнського Форуму Інновацій ІТ-студентів, який збереться в місті Одеса, добре відомому морем, гумором і низкою успішних стартап-проектів, є об'єднання зусиль вищих навчальних закладів та ІТ-компаній в супроводі і розвитку творчого потенціалу студентів. Форум має стати єдиною, постійно діючою дискусійною професійною площадкою для популяризації та піднесення як інноваційного та підприємницького підходу до вирішення повсякденних і глобальних завдань, так і стартап-руху в цілому. 
І Всеукраїнський Форум Інновацій ІТ-студентів пройде на території організаційного партнера Конкурсу – The Impact Hub Odessa (http://impacthub.odessa.ua/).  Форум відвідають близько 100 студентів та викладачів вишів  з різних міст України. Спікерами Форуму стануть успішні українські стартапери та представники ІТ-компаній, які активно підтримують підприємництво та новації у сфері інформаційно-комунікаційних технологій.
Під час роботи Форуму відбудеться фінал конкурсу «ІТ-Еврика! Україна», який організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України, в рамках міжнародного проекту Tempus IV NEFESIE (http://tempus.nung.edu.ua/). В першому турі Конкурсу взяли участь близько 800 ІТ-студентів з усієї України, які представили понад 400 проектів за номінаціями «Інноваційна ідея» та «Інноваційне рішення»!
20 березня 2015 р. на нас,  у рамках Форуму,  чекають фінальні презентації команд-фіналістів, оцінка Експертної ради, підведення підсумків Конкурсу, визначення команд-переможців та церемонія нагородження.
Будуємо націю інноваторів разом!