Ви є тут

Зустріч та пілотний семінар в м. Одеса відкриває результати роботи команди Темпус проекту загалу

В м. Одеса 15-16 травня 2014 р. відбулась зустріч партнерів по Темпус проекту з метою обговорення деталей проведення запланованих активностей серед студентів ІТ напрямку в четвертому кварталі 2014 та першій половині 2015 р. На зустрічі було представлено проект положення про конкурс серед ідей та ІТ рішень серед студентів. Члени зустрічі погодили та прийняли ряд рішень, що дозволило найбільш оптимально представити даний проект конкурсу на затвердження в міністерство Освіти та науки України.
Конкурс студентський ідей та ІТ рішень спрямований на підвищення мотивації та вмінь для студентів різних курсів щодо розвитку стартапів. Підвищення їх професійних вмінь та допомога в оформленні ідей буде здійснюватись із залученням Європейських експертів із провідних університетів та ІТ компаній.
Другий день зустрічі був направлений на ознайомлення із результататми роботи проекту працівників інших університетів в південному регіоні України. В ході змістовних презентацій було доведено до відома учасників результати за кількома робочими пакетами, зокрема щодо аналізу інноваційної потужності в українських університетах та рекомендаціям університетам, щодо розвитку інноваційної та підприємницької складових в навчанні.
Цікавим доповненням до основних доповідей було також презентація фундації розвитку стартапів "Ваннабіз", що реалізує розвиток початкового проекту до більш високого рівня капіталізації. Завершився семінар презентацією інноваційних студентських робіт, що виконані в межах Одеського політехнічного університету.
На основі представленого семінару будуть провдені також регіональні семінари подібного формату в Харкові, Львові та Вінниці.