Ви є тут

Круглий стіл "Контролюємо Прикарпаття разом!"

У Івано-Франківську відбувся круглий стіл «Контролюємо Прикарпаття разом!» присвячений об’єднанню зусиль громадських організацій регіону

Це реально контролювати владу і впливати на них. Жителі Прикарпаття переконуються в цьому протягом чотирьох місяців поспіль завдяки активістам громадського руху «Народний контроль». Члени громадських організацій впевнені: для того, щоб зробити більше потрібно діяти більшою кількістю активних і підприємливих людей. 

Проблем є дуже багато і ми будемо їх вирішувати. Коли  громадські організації різного спрямування разом координуватимуть дії – це матиме великий ефект (Володимир Гергелюк, координатор «Громадський рух «Народний контроль» на Прикарпатті).

Пліч-о-пліч з однодумцями боротися із халатністю комунальників, бездіяльністю влади, корумпованістю суддів та прокурорів уже погодилися одні з найактивніших громадських організацій Прикарпаття (Андрій Майданський, голова ГО "Гровді").

Тільки разом, тільки всі гуртом і в нас буде можливість зупинити події в країні і зробити Івано-Франківськ найкращим і найбільш ефективним містом (Андрій Корнієнко, голова ГО «Стимул»).

Сьогоднішні виклики для суспільства вимагають формування конкурентоздатного середовища в опануванні та використанні інформаційних технологій серед мешканців міста та області, адже створення та застосування ІТ-інновацій може значно полегшити та спростити громадянам комунікацію з владними інституціями, а також посилити вплив громади на органи влади (Ярослав Сторож, учасник Темпус-проекту NEFESIE, голова ГО "ЦІАР").