Ви є тут

Обговорення ідей конкурсу «IT-Еврика! Україна» на пленарному засіданні фінал Всеукраїнської олімпіади з програмування

17-19 жовтня 2014 р. у Вінницькому національному технічному університеті відбувся відкритий фінал Всеукраїнської олімпіади з програмування – Півфінал першості світу АСМ-ІСРС з програмування. Це змагання кращих студентів ІТ-спеціальностей.

До Вінниці прибули 34 команди, в тому числі 32 кращих українських команди з тих 630, що стартували у першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, та дві команди з Туреччини.

У церемонії відкриття олімпіади взяли участь заступник начальника департаменті освіти Вінницької обласної адміністрації Бачинський В.Г. та перший заступник голови Вінницької міської ради Коровій В.В.

 На відкритті також були присутні представники ЗМІ, зокрема і телебачення, репортаж з відкриття олімпіади та пленарного засідання пройшов по вінницьких телеканалах.

 

 

 

 

На пленарному засіданні була зроблена доповідь доцента Войтко В.В. про ідеї конкурсу «IT-Еврика! Україна». До участі в конкурсі запрошено команди фіналістів Всеукраїнської олімпіади з програмування. Учасники олімпіади отримали флаєра та рекламні матеріали конкурсу.