Ви є тут

IT Event 2014

Раді Вас повідомити, що 26 квітня 2014 року, за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35 відбудеться шоста міжнародна конференція IT Event 2014. Співорганізаторами заходу є також учасники проекту NEFESIE з Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ігор Броновський, Ігор Лютак і Ярослав Сторож, які з радістю і від імені оргкомітету запрошують приєднатися до  IT Event 2014 в якості доповідачів і спонсорів.

Дана подія організовується спільно громадськими організаціями та працівниками університетів і софтверних компаній.  IT Event 2014 не є звичною науково-практичною конференцією, а є заходом покликаним допомогти як фахівцям так і не спеціалістам з ІТ розширити свої знання про програмні засоби, методології застосування інструментів, менеджмент проектів і багато інфого в режимі живого спілкування з людьми, що досягли успіхів і набули великого досвіду в індустрії інформаційних технологій.

Робочі мови: англійська та українська.

IT Event 2014 є вже шостим заходом з циклу міжнародних конференцій IT Event, що проводяться у м. Івано-Франківську починаючи з 2010 року. 

В програмі передбачено цікаві доповіді провідних спеціалістів ІТ індустрії, які з радістю поділяться з Вами своїм досвідом і знаннями. Кожен присутній знайде важливу та цікаву для себе інформацію з широкого спектру тематик пов’язаних з ІТ. 

Детальнішу інформацію ви можете знайти на сайті IT Event