Ви є тут

Починається конкурс студентських робіт з напрямку інфомаційних технологій

Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами та отримають важливий досвід. До участі запрошуються студенти з 1-го по 4-й курс. Конкурс проводиться за двома номінаціями:
- краща інноваційна ідея;
- краще інноваційне рішення.
Заявку на участь можна заповнити на сайті http://vis.lp.edu.ua. На цьому сайті також буде представлено і результати конкурсу.
До оцінки проектів будуть залучені міжнародні експерти та провідні українські фахівці із ІТ компаній. Конкурс запланований у спосіб, щоб він міг з одного боку бути найбільш зрозумілим для участі українських студентів, а з другого – бути найбільш близьким до європейської практики.
Конкурс є відкритим, що означає вільну для всіх студентів та безоплатну реєстрацію  та участь в ньому.
Якщо у Ви вважаєте, що у Вас є програмний продукт який є цікавим Вам та Вашим друзям – приймайте участь у номінації «краща інноваційне рішення». Не потрібно, щоб Ваш програмний продукт був досконалим, достатньо, щоб він реалізовував Вашу ідею. Якщо у Вас є ідея програмного продукту, що цікава Вам і Вашому оточенню – приймайте участь у номінації «краща інноваційна ідея».
На першому етапі конкурсу наші експерти оцінять Ваші заявки і дадуть Вам можливість прийняти участь у другому турі. Цей досвід участі у проекті буде Вам виключно корисним.

If you have an idea of software and this idea is interesting to you and your friends, please, take participation in the nomination "the best innovative idea".
On the first part of the contest our experts estimate your applications and they will give you an opportunity to participate in the second part.

This experience will be very helpful.