Ви є тут

IKEA BOOTCAMP

Вирішити великі проблеми

IKEA Bootcamp про співпрацю і спільно будувати з стартапами. Ми шукаємо стартапи, щоб допомогти нам вирішити «великі проблеми» ІКЕА, бути по-справжньому доступним для багатьох людей взаємодіяти з багатьма, і стимулювати позитивним впливом планету, людину і суспільство.

Спільне створення в нашому Democratic Design центрі

Якщо Ваш стартап працює над вирішенням проблем, ми хочемо запросити Вас подати заявку на програму IKEA Bootcamp. Якщо ваша команда одна з десяти відібраних стартапів, ви будете протягом трьох місяців в Швеції, в самому IKEA Range & Supply Democratic Design центрі, працюючи разом з IKEA і Rainmaking, щоб прискорити запуск.

Ми будемо підтримувати ваш стартап

Ви отримаєте доступ до прототипу магазин ІКЕА, випробувальних лабораторій та інноваційного розвитку, а також досвід і знання в IKEA Range & Supply. Ви також будете нагородженими 20 000 євро гранту для витрати на розробку вашого продукту та запуску, а також безкоштовний коворкінг-простір і житло в рамках програми. Ви отримаєте старшого глобального бізнес-лідера IKEA в якості наставника, а також доступ до наставництва і поради як від IKEA та глобальної мережі Rainmaking в серійних підприємців і експертів.

Якщо ваш стартап працює, щоб вирішити одну з найбільших проблем за межами перерахованих полів, будь ласка, зв'яжіться з нами (get in touch).