Ви є тут

Робоча нарада у Міському Університеті Дубліна

З 10 березня Міський Університет Дубліна (Dublin City University - DCU) гостинно приймав робочу нараду проекту NEFESIE. Проект майже дістав свого "екватору", зараз в активній стадії знаходяться 6 пакетів робіт. Тому, незважаючи на те, що учасники проекту постійно тримають зв'язок з використанням ІТ, важливість очних зустрічей дуже висока.

Учаники наради

Ключовим питанням наради було питання управління якістю виконання проекту. Маркус Хелферт і Говард Дункан з DCU, як представники партнера проекту, відповідального за управління якістю, дали огляд того, як учасники проекту оцінюють поточну успішність його виконання, а також того, як змінювались думки учасників проекту щодо важливості його окремих результатів. Були обговорені ряд пропозицій щодо покращення контрою якості.

 Маркус=Представники DCU

Особливу увагу було приділено обговоренню пакетів робіт, які вирішують основні завдання проекту, а саме створенню віртуального інноваційного середовища, розбудові еко-системи студентських інновацій та розробці стандарту підготовки магістрів за напрямом "Програмна інженерія" з блоком дисциплін, що стосуются інноваційної та підприємницької діяльності. Було складено докладні плани виконання цих пакетів робіт, узгоджено часові моменти для синхронізації результатів, визначено задачі для кожного з партнерів проекту.

WP3: Tetiana ShatovskaWP5: Vitaly Yakovyna

Великий інтерес викликала доповідь Нікласа Малмроса, Президента Sigma Technology Solutions, про виконання сумісного проекту студентами Університету Ліннея та Харківського національного університету радіоелектроніки на замовлення фірми IKEA за менторської участі Sigma. Було вирішено продовжити практику подібних проектів з залученням студентів інших університетів-партнерів.

Niklas Malmros

Хазяєва зустрічи організували для учасників наради декілька корисних і цікавих зустрічей. Великий інтерес, особливо з боку українських учасників, викликала доповідь про досвід дистанційного навчання підприємців у DCU. І дійсно незабутні враження лишив візит до дублінського офісу Google.